top of page

Kategoriler

Kedi sevenler buraya..

Güncelleme tarihi: 15 Şub 2022

Herkese merhaba.


Satalım mı, satmayalım mı? Karar vermekte güçlük çektiğimiz teknelerden bir tanesi olan bu katamaran, ilk sahibi tarafından özenle kullanılmaya devam edilmektedir. Teknenin; gaz kolları ve motorlarının deniz tecrübesi tarafımdan icra edilmiştir. Tekne; deniz tecrübesi sonrası kışlık bakımlarının yapılabilmesi için karaya alınmıştır.


Dedim ya, satalım mı, satmayalım mı? Karar veremediklerimizden, diye. Çoğu tekne sahibi teknelerini satışa sunduklarında ilave bir masraf yapmak istemez. Elzem ihtiyaçlar dışında fazla bir masraf yapmazlar. Tekne sahibimiz, alışık olduğumuz diğer tekne sahipleri gibi değil. Teknenin tüm sabit armasını, direk hariç yeniledi. Teknenin banyo ve tuvaletlerinde bulunan tüm armatür ve sıhhi tesisatı yeniledi. "Yahu, yeter artık bir dur" dememize rağmen, elinde yeni bir müzik sistemi ile ofise geldi. "Çocuklar, şunu da bir monte ediverin. Vanalar ve sintine pompalarını da değiştirmeyi unutmayın." dedi.

Dedim, "Abiciğim bayağı masraf yaptın, hani satmayacak mıydık, bu tekneyi? " Satılırsa satılır, satılmazsa da binmeye devam ederiz. Ne de olsa can taşıyoruz. Sen şimdi bunları geç. Sail drive membranlarını da sipariş edin. Vinçlerin servislerini de yapın. Irgatı dağıtın, tekrar toplayın. Bakın bakalım, herhangi bir sorun var mı?


Özetle; tekne satılmayacakmış gibi düzenli rutin bakımlarına ilave olarak ileve upgradeler ile yenileniyor. Bu tekne ile ilgili detay bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Teknede yapılan işlerin fotoğraf albümü de bulunmaktadır. Görmek isterseniz, mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Tekne sahibi, makul olmak üzere, içerisinde takas bulunmayan tüm tekliflere açıktır.


Tekne an itibari ile Amerikan bayraklı. Masrafları karşılarsanız, Türk bayrağına geçirerek teslim etme şansımız da bulunmaktadır. Hafta içi gösterim yapabilirim. Marmaris Yat Marina'dayım. Beklerim.


Saygı ve sevgiler.



97 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

1 Comment


Unknown member
May 26, 2021

Satılmıştır..

Like
bottom of page