top of page

Kategoriler

Yemek Hane  Netsel


Herkese iyi günler. Son bir kaç gündür marinada konaklıyorum. Şöyle bir etrafa bakındım, alıcı göz ile. Bir mekan ilişti gözüme.

Evet, Netsel Marina bünyesinde şirin mi şirin bir restoran var. Mavi beyaz ekoseli masa örtüleri ve denizci objeleri ile çok hoş ve sade bir dekorasyona sahip. Hemen mutfağını gezdim. Öyle ya; hemen masa örtüsü rengine kanmamak lazım.

Tesisin mutfağı çok temiz. Çalışanlar bu konuda oldukça duyarlı. Tesiste her gün tabldot usulü sıcak yemek bulmak mümkün. Sıraya giriyor, beş gözlü madeni tabaklarda, en az dört, beş kap yemek yeme şansını buluyorsunuz.

Tesis sadece marinada konuşlu yatçılara değil, marina yönetimine, çalışanlarına, dışarıdan gelen misafirlere de hizmet veriyor. Yaklaşık üç aydır, paket servis ile marina dışına da yetişiyorlar.

Menüler bir gün önce oluşturuluyor. Yemekler günlük yapılıyor. Taze olmayan, ya da bayat, herhangi bir ürün bulmanız ise imkansız. Teknede yaşayan arkadaşlar için güzel bir fırsat. On iki buçuk lira toka ettiğiniz takdirde, dört, beş kap yemeği teknenize servis ediyorlar.

Facebook'ta bir grup kurmuşlar. Grubun adı Yemek Hane Netsel. İşletmeci ve aynı zamanda ortaklardan birisi ise yakın arkadaşım. İşini gerçekten büyük bir titizlik ile yapmakta olan bir dost. Bundan sonraki yazımda kendisinin icra ettiği asıl iş ve detaylarını da aktaracağım. Siz siz olun, yemek için anlamsız paralar ödemeyin. Gün içerisinde herhangi bir saatte çok uygun bir fiyata karnınızı doyurma imkanınız bulunmaktadır. Kendilerine ulaşamazsanız, bana yazın. İletişim bilgilerini paylaşırım. Saygı ve sevgiler.

37 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page