top of page

Kategoriler

3.ncü Misafirimiz Belli Oldu.


Herkese merhabalar.

Sene bindokuzyüzseksensekiz. Mevsim güz. Boy, yüz elli beş santimetre. Kilo, kırk beş. Sorularını çalmadan, sınavını kazanmış olduğumuz Deniz Lisesi K.lığına teslim olmak için Heybeli ada’ya avdet ettik. Biraz ürkek, biraz çekingen, biraz da tereddütlü bir tavır ile ada vapurundan ayrılarak, okulun bahçesine geçtik. Yaş on üç. Hey gidi günler, Heyyy...

“Hayat” oldukça kısa olmasının yanında; çokta hızlı bir şekilde akıp geçiyor. Hepimiz bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyoruz. Dört yıl askeri lise, dört yıl Harp Okulu eğitiminden sonra, kura ile vatanın çeşitli yerlerine görevlendirilen bizler; ayrı düştüğümüz için, okul yıllarındaki kadar görüşemiyoruz. Ancak gözlerimizi kapayıp, düşüncelere daldığımızda, anılar daha dünmüş gibi, zihnimizde canlanmaya başlıyor. Bir de, yan yana geldiğimizi düşünün. Vallahi, bütün adaları geri alırız, Yunan'dan. Şimdilerde, sekiz ayda subay yetiştirildiği dikkate alındığında; adayların, ne kadar anı veya hatıra biriktirebildiklerini sizlere bırakıyorum. Adama “Komutanım” diye sesleniyorsun; üzerine almıyor, alamıyor. Alamaz tabi. Sekiz ayda ne nosyon, ne de aidiyet kazanılabilir. İsmi ile çağırman gerek..

İlk orada, Heybeli'de tanıdım; sonradan kader birliği yapacağım bir çok arkadaşımı. Evet; bu dostlarımdan birisini, sınıf arkadaşım, sevgili Orkun Özgencil ve eşi hanımefendiyi misafir edeceğimizi duyurmak istedim sizlere.

Orkun’da, benim gibi, meslekten erken ayrılanlardan. Şimdilerde, Emta Enerji Grubu Genel Müdürü olarak başarılı işlere imza atıyor. Ve tabi ki; her zaman olduğu gibi, arkadaşlarına destek olmaktan da, vaz geçmiyor. İnsan yedisinde ne ise, yetmiş’inde de aynı oluyor. Güzel yürekli arkadaşım ile buluşacağımız günü halatla çekiyorum.

Bu vesile ile; klişe duyurumuzu bir kez daha yineleyelim:

"Farklı bir konsept ile tatil yapmak isteyen yedi ayrı gruba, 2018 yılı içerisinde bizlerle birlikte olma imkanı sunduğumuzu daha önce belirtmiştik. 2018 yılı için, üzülerek belirtmek isteriz ki, sadece dört grup kontenjanı kalmıştır.

Bizlerle birlikte yelken açmak için Etkinlik Takvimi'ne göz atabilirsiniz. 2017 yılı içerisinde biriktirdiğimiz en güzel anı ve hatıraları ise, galeri sayfamızdan görüntüleyebilirsiniz. Uygun ve ekonomik katılım bedelleri ile tekne işletme maliyetlerimize katkı yaratmayı hedeflediğimiz proje detaylarını, foruma üye olmak kaydı ile Katılım Faaliyetleri kategorisinden öğrenebilirsiniz. "

Özgencil ailesi ile hali hazırda rotamız belli değil. Önümüzde ki günlerde şekillendireceğiz. Rüzgar nereye, biz oraya.

Saygı ve sevgiler.

131 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page