top of page

Kategoriler

Yeni Oturma Grubumuz

Güncelleme tarihi: 26 Şub 2020


Teknemizdeki eksikliklerden biriside minderler idi. Hani eski olsalar, yenileme ihtiyacı filan, sorunu çözebilirdik. Ancak elimizde eskisi de yoktu.

Marmaris'te, elini sallasan, elli tane döşemeci var. Var ama, ne yazık ki fiyatlar el yakıyor. Biraz düşünüp, taşınıp, tam da döşemecilerden birisi ile el sıkışmak üzereyken, telefonuma bir mesaj geldi. Bir de baktım, Foça'dan bir arkadaşım. Kim mi? Tabi ki, İbrahim KARA. Kendisini henüz tanımayanlar için, konuyu biraz daha açalım.

İbrahim Kara'da teknecidir. Foça'da çok güzel bir -Beneteau- marka yelkenli kayığı vardı. Ne yazık ki kayığını satmış. Daha karakterli, uzun yol teknesi arayışı içerisine girmiş. Bu arada da; hobi olarak, her türlü minder ve döşeme faaliyetlerini, bimini ve sprayhood imalatlarını, gölgelikler ve deri dümen simidi imalatlarını gerçekleştirmeye başlamış.

İbrahim Ağabey, işini büyük bir özveri ile yapan bir kaptan olduğu gibi, aynı zamanda da oldukça iyi bir ustadır. Foça'da çıkartmış olduğu işleri çok iyi bildiğim için, hiç fiyat sormadan minder imalat işini kendisine verdik. Aşağıdaki film ham bir video'dur. Herhangi bir şekilde işlenmemiştir. Yaptığı işi görmeniz açısından sizlerle paylaşmak istedik. İbrahim Kara'nın, şu ana kadar yapmış olduğu diğer imalatların resimlerini görmek için ise, bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ancak, unutmayın. Bu işi hobi olarak yapıyor. Yaptığı iş ve kalite standartları buradaki döşemecileri aratmadığı gibi, fiyatlar ise oldukça uygun. Eğer bir döşeme işiniz var ise, kendisi ile iletişim kurmanızda fayda bulunmaktadır.

84 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page